Новини

Какво се случва в областта на SQL Server, какви са новите неща при нас и какво да очаквате. Това можете да научите тук.


Екипът ни продължава да расте!

Приветстваме в семейството на Инспирит и SQL Master Academy - Христо Долутаров.

Христо се присъединява в техническия екип на Инспирит и Академията от днес на длъжност Консултант платформи за управление на данни (Data platform Consultant).

Той има над 11 години опит в IT, като стартира кариерата си като програмист и от 2011 година насам се е фокусирал в DB Development. Христо има опит със Oracle, MS SQL, PostgreS...

ОщеБлаго Караджов се присъединява към екипа ни

Екипът ни не спира да се разширява.

Новото попълнение е Благо Караджов. Той има повече от 4 години опит в областта на репортинга, счетоводството и анализа на данни, като последно е бил част от финансово-счетоводния екип на ISG Technology. Предстои му завършване на втора магистратура в областта на Бизнес анализите, мотив за която е интересът му в областта на BI.

Технологиите, с които се е сблъсквал са Power BI за визуализация на данни, SQL (T-SQL) & DAX, предимно в унив...

ОщеМаргарита Наумова за пробива на българската компания Инспирит на норвежкия пазар

Маргарита Наумова е световно признат лектор и експерт в областта на SQL Server, основател на технологичната компания Инспирит и на образователния център Още
Ново обучение - Data Science with R and SQL Server

Курсът Data Science with R and SQL Server е разработен от Деян Сарка, като вече е достъпен и за клиентите на SQL Master Academy. Обучението е в график, като първата група се планира за месец май.

Курсът е четири дневен и се провежда на английски език. Ето и повече информация:

Data Science with R and SQL Server

Introducing the language, statistics, data mining, and machine learning with R and using R i...

ОщеБългарската компания ИНСПИРИТ отваря врати на норвежкия пазар

Единствената у нас компания, фокусирана изцяло върху платформата Microsoft SQL Server – Инспирит, разширява дейността си и официално отвори врати в Осло, Норвегия.

Основателят на компанията – Маргарита Наумова посещава страната за първи път преди няколко години като първоначалният повод е участието й в най-голямата SQL Server конференция за скандинавския регион - SQL Nexus, а след няколко изнесени презентации и участия в норвежките потребителски групи, Наумова получава п...

ОщеПриветстваме Стоя Чълдъков в екипа ни

Екипът ни се разшири с още един специалист - Стоян, който ще подсили BI екипа в ролята си на Бизнес Аналитик и Фронт Енд Дев за BI.

Стоян идва от Майкрософт, има солиден финансов background.

Добре дошъл в екипа на Инспирит, пожелаваме ти успех! 

...

Още


Нагоре