Новини


Вили Колева за Лятна DBA Академия 2018

Представяме ви Вили Колева и нейните впечатления от "Лятна DBA Академия 2018". Тя е трейнинг координатор в Академията, беше й поверена организацията на едномесечното обучение, също участваше в подбора на кандидатите.
Още
Иван Донев за Лятна DBA Академия 2018

Иван Донев е консултант в Инспирит и инструктор в Академията. Разказва за неговите впечатления от "Лятна DBA Академия 2018" и възможностите, които предоставя учебната програма.  Още
Краси Дончев за "Лятна DBA Академия 2018"

В поредицата видеа за "Лятна DBA Академия", днес ви представяме Красимир Дончев - управляващ партньор на ИнспиритОще
Розалина Захариева за "Лятна DBA Академия 2018"

В поредицата от видеа за "Лятна DBA Академия 2018" ви представяме Розалина Захариева. Тя е консултант в Инспирит и лектор в SQL Master Academy. Има дългогодишен опит в администрацията на бази от данни, именно за това й беше поверена най-важната част от обучението на нашите DBA.

Вижте какво ще ви разкаже тя ТУК.

...

ОщеSQL Saturday #763 Pre-Con Sessions

За втора поредна година екипът на SQL Master Academy има огромното удоволствие да организира Pre-con сесиийте на SQL Saturday.

Тази година лектор ще бъде Андре Мелансия. Той е сред топ презентаторите на SQL Saturday.

На българската аудитория ще представи сесията "SQL Server Optimization". Ще се състои на 12-ти Октомври, в учебна зала на SQL Master Academy.

За регистрация Още
Маги Наумова за Лятна DBA Академия 2018

Тази седмица решихме да се върнем към "Лятна DBA Академия 2018". В поредица от видеа ще ви покажем какво означава тя за нашия екип.
Представяме ви Маргарита НаумоваОщеНагоре