Новини


Инспирит стана PowerBI партньор на Microsoft

Инспирит е вече официален партньор на Майкрософт в България и Норвегия за дизайн на архитектури и имплементации на решения с PowerBI
Още
Банка ДСК стана партьор на SQL Master Academy по инициативата Лятна DBA Академия 2018

Лятна DBA Aкадемия е безплатна образователна програма за администратори на бази данни (DBA). Инициатор на проекта е SQL Master Academy – обучителният център на Инспирит, единствения у нас, специализиран в SQL Server.

Банка ДСК ще подкрепи образователната кауза в ролята на работодател и ще съдейства в развитието на успешно завършилите студенти, давайки им възможност за подходящ кариерен старт.

“Лятната академия за админ...

ОщеSQL Master Academy обучи над 1700 експерти!

SQL Master Academy се утвърждава като най-успешния обучителен център за SQL Server и BI експерти в България. Над 200 специалисти от страната и чужбина преминаха успешно обученията в Академията през първия учебен сезон на 2018-та година.

Общият брой на завършилите Академията курсисти вече надвишава 1700. Учебната програма на SQL Master Academy е разработена от Маргарита Наумова, която е сред най-авторитетните SQL Server експерти в света.

Професионалния екип от инструктори п...

ОщеГрафикът на обученията за предстоящия учебен сезон

Графикът на предстоящите обучения за предстоящият учебен сезон е вече публикуван. Ето какво предстои през месец Септември и Октомври:

Querying SQL Server Fundamentals: 3 - 5 Sep 2018

SQL Server Administration Fundamentals: 10 - 14 Sep 2018

Relational Database Design Fundamentals: 25 - 26 Sep 2018

Relational Database Design for Performance and Scalability: 27 - 28 Sep 2018

Още
Маги Наумова в предаването "Бизнес среща"

Едно интересно интервю за технологиите, образованието и много още. Гледай ТУК.

...

ОщеУчастниците в Лятна DBA Академия 2018

Eто ги и избраните кандидати за предстоящата "Лятна DBA Академия 2018"
За втора поредна година екипът ни ще се отдаде на предизвикателството да подготви в рамките на един месец успешни администратори на бази данни. Вярваме и се доверяваме на всеки един участник, че заедно с нас ще се спра...

Още


Нагоре