Новини


SQL Saturday #763 Pre-Con Sessions

За втора поредна година екипът на SQL Master Academy има огромното удоволствие да организира Pre-con сесиийте на SQL Saturday.

Тази година лектор ще бъде Андре Мелансия. Той е сред топ презентаторите на SQL Saturday.

На българската аудитория ще представи сесията "SQL Server Optimization". Ще се състои на 12-ти Октомври, в учебна зала на SQL Master Academy.

За регистрация Още
Маги Наумова за Лятна DBA Академия 2018

Тази седмица решихме да се върнем към "Лятна DBA Академия 2018". В поредица от видеа ще ви покажем какво означава тя за нашия екип.
Представяме ви Маргарита НаумоваОще
Среща на Sofia PowerBI User Group

Първата среща на Sofia PowerBI User Group е вече факт!
Лектори ще бъдат Иван Донев, Витали Бурла, Михаил Матеев.
Още
Маги Наумова - MVP за поредна година

За поредна година Маргарита Наумова е удостоена от Майкрософт с признанието Microsoft Most Valuable Professional (MVPОще
Инспирит стана PowerBI партньор на Microsoft

Инспирит е вече официален партньор на Майкрософт в България и Норвегия за дизайн на архитектури и имплементации на решения с PowerBI
Още
Банка ДСК стана партьор на SQL Master Academy по инициативата Лятна DBA Академия 2018

Лятна DBA Aкадемия е безплатна образователна програма за администратори на бази данни (DBA). Инициатор на проекта е SQL Master Academy – обучителният център на Инспирит, единствения у нас, специализиран в SQL Server.

Банка ДСК ще подкрепи образователната кауза в ролята на работодател и ще съдейства в развитието на успешно завършилите студенти, давайки им възможност за подходящ кариерен старт.

“Лятната академия за админ...

Още


Нагоре