Новини


Поредният успешен проект на екипа на Академията и ИНСПИРИТ

ИНСПИРИТ гордо обявява успешното завършване на проекта за SQL Server миграция и консолидация за една от най-големите български банки!

Обхватът включваше 60 бази, разпределени в 5 инстанции, работещи на SQL Server 2000. Списъкът на предизвикателствата беше извън всяка първоначална прогноза.

• Повече от 300 връзки към базата, 700 000 реда код, 6000 обекта в базите данни (процедури, функции/вюта) трябваше да бъдат проверени, тествани и внедрени, 200 от обектите в базата,...

ОщеПрез Март в Академията

През месец Март можете да посетите 3 от най- интересните ни обучения. А именно:

*SQL Server Administration Fundamentals - 12-16.03.18. Обучението е предназначено за начинаещи специалисти в ролите на DBAa/Devs; специалисти с опит в други технологични платформи за управление на бази данни; специалисти работили до момента с версии на SQL Server преди 2008; специалисти, които биха искали да запълнят пропуски в знанията и уменията си и да получат солидна основа и добро р...

ОщеСамо 3 свободни места за мастър класа "SQL Server Performance Tuning and Optimization"

През Март (26-30) ще се проведе обучението "SQL Server Performance Tuning and Optimization", един от най-посещаваните мастър класове на Маргарита Наумова. 

Трейнингът е предназначен за: 

*Администратори на бази от данни и SQL Server, които са отговорни за добрата и надеждна работа на един или повече SQL Servers

*Разработчици, които искат да създадат добър и скалируем код и разбират и откриват потенциалните проблеми в кода

*Архитекти ...

ОщеBI Fundamentals class

SQL Master Academy works in close partnership with SolidQ in the field of Business Intelligence trainings, due to which fact we have in our portfolio a unique programme of professional trainings in the field of Data Quality, Multidimensional Design, SSAS, ETL and SSIS. The courses train BI developers and designers of BI solutions, including back end EIM, as well as front end and reporting.

In February (05-08) you can join BI Fundamentals class - 4 days, level...

ОщеDatabase Design класовете в Академията

Дизайнът на релационни бази от данни е важна и неразделна част от разработката на решения. Това са знания и умения, които всеки DB Dev или DB Designer трябва да притежава. Голяма част от проблемите в продукционни среди се дължат на недобър модел на базата или на такъв, който не скалира добре.

Още
Най-новото обучение в Академията - "What's new in SQL Server 2017?"

Най-новото обучение в портфолиото на Академията е предназначено за професионалисти в областта на SQL Server, които искат да се запознаят, тестват и надградят знанията си  по новата версия на продукта.

Обучнеието включва следните модули и теми:

Модул 1: SQL Server 2017 Overview

  • SQL Server 2017 version specific overview
  • SQL Server New Tools and SSMS updates

Модул 2: SQL Server on Linux...

Още


Нагоре