Новини

Technews.bg за SQL Server Discovery Day 2018

Цялата статия ТУК.

За трета поредна година в София ще се проведе SQL Server Discovery Day – безплатно събитие, с участие на топ експерти по SQL Server, съобщиха организаторите от учебния център на Инспирит.

В първата част на събитието, което ще се състои на 18 май в бизнес център Capital Fort, водещите специалисти Маргарита Наумова (MCM, MCT и MVP), Розалина Захариева (SQL Server Consultant and Trainer) и Иван Донев (MCT, MCSE Data Management and Analytics) ще споделят опит и ценни съвети, посветени на SQL Server за Linux, Performance и Power BI Report Server.

Втората част на конференцията ще даде възможност на участниците да работят по практическо задание със състезателен характер и награди в групи.

Присъствието на SQL Server Discovery Day 2018 е напълно безплатно, уточниха от SQL Master Academy, учебния център на Инспирит. Местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация. Своето място вече са запазили представители на водещи банки, телекоми и компании за разработка на софтуерни приложения.

„SQL Server Discovery Day се обособява като традиционно събитие за SQL общността в България. Това е един ден, в който всички колеги могат не само да се запознаят с новостите при Microsoft SQL Server, но и да създадат и поддържат полезни контакти, както и да обсъждат теми, свързани с тяхната професия“, сподели Маргарита Наумова, основател на SQL Master Academy и управляващ партньор на Инспирит ЕООД.

Тя вярва, че традицията на SQL Server Discovery Day ще запази и занапред. Разработеният от нея обучителен център SQL Master Academy има за цел да предостави на специалистите в областта на SQL Server и BI възможност да систематизират, профилират и задълбочат знанията и уменията си.

Маргарита Наумова е един от 80-те специалисти в света, притежаващи най-високата сертификация в областта – Microsoft SQL Server MCM. Друг от лекторите, Иван Донев, е експерт с дългогодишен опит в областта на SQL Server Administration, Development и BI, който се присъединява към екипа на Инспирит в началото на 2018. Розалина Захариева, Senior Database Consultant в Инспирит, има дълбоки познания в сферата на бази от данни и 10-годишен опит в ИТ в банковия сектор.


0 Коментара

Остави коментар

Нагоре