SQL Master Academy е специално създадена програма за обучение, която има за цел да предостави на специалистите в областта на MS SQL Server възможност да систематизират, профилират и задълбочат знанията и уменията си.

Тя включва модули от професионални курсове, покриващи изцяло темите, свързани с Microsoft SQL Server и Database Design, тествани и доказали на практика своето високо качество и работна приложимост.

Програмата е разработена от Маги Наумова , която е сред най-авторитетните SQL Server експерти в Европа и в света. Тя е една от малкото носители на престижния сертификат Microsoft Certified Master, който доказва дълбоките й познания в сферата на SQL Server. От октомври 2000 г. е Microsoft Certified Trainer, а от юли 2011 е удостоена от Майкрософт с признанието Microsoft Most Valuable Professional (MVP) в областта на SQL Server.

SQL Master Academy предлага също и специализирани работни семинари за дизайн на SQL Server решения, както и организиране и провеждане на „custom” обучения по индивидуални изисквания на клиентите.

SQL Master Academy работи в тясно партньорство със SolidQ в областта на Business Intelligence обученията, благодарение на което разполага в портфолиото си и с уникална програма от професионални тренинги в сферата на Data Quality, Multidimensional Design, SSAS, ETL и SSIS.

SQL Master Academy е програма, базирана на задълбочена техническа експертиза, на сериозен консултантски опит, натрупан в дългогодишна работа по реални проекти и на съвременните принципи в професионалния дизайн на учебно съдържание.

SQL Master Academy е създадена от топ-експерт за подготовка на топ-експерти.

 

Повече информация можете да видите:

За Маги Наумова

Защо да изберете SQL Master Academy за вашето професионално развитие

Отзиви от наши обучения

Всички курсове на SQL Master Academy

 Адрес

  • Бизнес Център „Вертиго“,ет.3, офис 3.1, Бул. България 109
  • +359 885 113 442
  • office@sqlmasteracademy.com

Социални мрежи


Съобщение


Партньори

Pic Pic Pic Pic Pic Pic

Клиенти

Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic

Какво казват за нас

Нагоре