Кристина Никова се присъедни към екипа на ИНСПИРИТ

Екипът на единствената у нас компания, фокусирана изцяло върху платформата Microsoft SQL Server – Инспирит, се разшири.

Новият член е Кристина Никова, която заема позицията Ръководител Бизнес развитие.

Тя ще обгрижва големите клиенти на Инспирит в България, ще се грижи за продажбата на услугите и представянето на компанията пред нови клиенти. Ще помага за развититето на компанията и екипа, ще участва в разработването на нови продукти в областта на услугите и съпорта.

Никова идва от Майкрософт, където в продължение на 13 години работи като Technical Account Manager в Microsoft Premier Service.

„Човек се учи докато е жив. Тази максима е особено валидна в сферата на ИТ. 13 години от професионалния ми живот минаха в Майкрософт, където научих много и срещнах великолепни хора. За мен част от развитието като професионалист, е да се отделиш от подкрепата на голямата фирма и да покажеш всички умения научени до момента в по-фокусирана сфера, където има нови предизвикателства и нови хоризонти. За мен това е Инспирит – компания с прекрасни професионалисти, където очаквам да  продължа да израствам, стремейки се да разширя дейността, влиянието, портфолиото и клиентската база на фирмата“ – Кристина Никова

„За мен е удоволствие да посрещна в екипа още един изграден професионалист в лицето на Криси Никова. Вярвам, че тя се присъединява към нас в точния момент, в който ИНСПИРИТ става все по разпознаваема компания на българския и европейски пазар. Убедена съм, че нейният опит заедно с професионализма на техническия ни екип ще доведе до позиционирането на Инспирит сред топ ИТ компаниите в страната.“ – заяви Маргарита Наумова, основател и управител на Инспирит.

Разширяването на Инспирит не спира до тук, компнаията е обявила четири свободни позиции за технически специалисти.