Маги Наумова основа Azure Analytics потребителска група

Маргарита Наумова, CEO на Инспирит и SQL Master Academy, основа нова потребителска група в България – Azure Analytics.

Основната цел на групата е да бъде добър източник за натрупване на експертен опит в сферата на Data Engineering, място за намиране и споделяне на знания за Azure Analytics Platform, за хора с опит, за такива които харесват да споделят знания и за обичащите да получават от водещи експерти в областта.

Някои, но не всички технологии, които комюнитито ще покрие: Azure SQL, Azure Synapse, Azure Databricks, Azure Data Lake, Azure Data Factory, Azure DevOps, Azure Stream Analytics, Power BI.

След дългогодишната работа на българската SQL&BI потребитеслка група “Lets’ SQL Together!”, на която отново Маги Наумова е основател, след десетките проведени уебинари, конференции и събирания, които всеки път се радват на изключтелен интерес и присъствието на стотици ИТ специалисти, вече е факт и първото събитие на новата юзър група.

Ще бъде под формата на уебинар. Темата е: Cloud DW in Synapse – common design concepts, лектор Маги Наумова. Желаещите ще могат да се включат безплатно (както и за всички бъдещи събития), изисква се единствено регистрация. Дата е 16-ти Ноември.

Links to follow:

https://www.meetup.com/azure-analytics-user-group-bulgaria/

https://www.facebook.com/groups/425648082788893

https://www.linkedin.com/groups/9235251/