PolyComp стана партньор на INSPIRIT

Сред спонсорите на „SQL Server 2019 Discovery Day” тази година е и PolyComp – компания, партньор с над 45 световни производители на компютърна техника и системи за сигурност.

Компанията разполага с отдел от специалисти, фокусиран в консултация и съвместна работа с партньори по проекти при техни клиенти. Стремежът на организацията е съвместно с партньорите да изберат най-добрите и иновативни решения за клиентите, като същевременно предлагат гъвкави схеми за финансиране и доставка.

PolyComp е създадена през 1999 г. като българска частна дистрибуторска компания за доставка на едро на висококачествено ИКТ оборудване и софтуер. Компанията развива и обогатява дейността си в контекста на динамично променящия се и предизвикателен пазар. Наред с разширяването на дейността се развива и разширява портфолиото от продукти и услуги.

Днес Polycomp е най-големият дистрибутор на ИКТ в България и има силно партньорство с надеждни и световно известни производители на хардуерни и софтуерни продукти. Polycomp е оторизиран дистрибутор на: Acronis, Acer, AOC, APC, Apple, Asus, Asustor, BenQ, Brother, Canon, Cisco, D-Link, DellEMC, EATON, Epson, HikVision, HP, HPE, Huawei, Kaspersky, LG, Lenovo, Lexmark, Logitech, Microsoft, MSI, Philips, Sony, Samsung, Toshiba, Transcend, Trust, Xerox, Zyxel.

Вижте повече за компанията на: https://polycomp.bg/poly/home

Можете да се срещнете с представители на компанията на 13-ти Юни на SQL Server 2019 Discovery Day!

Събитието е безплатно, но се изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ!

90% от местата вече са запазени, гарантирайте своето сега. ОЧАКВАМЕ ВИ!