SbTech стана партньор на INSPIRIT

Сред спонсорите на „SQL Server 2019 Discovery Day” тази година е и SbTech – компания, водещ разработчик на технологичен продукт за онлайн спортни залагания в световен мащаб.

С повече от 1 000 служители на три континента, компанията вярва в наемането на най-добрите като им дава възможност да се развиват и да станат още по-добри. Комбинирайки предприемаческия дух с амбицията на глобална организация, SBTech предлага изключителни възможности за хората, които проявяват инициатива, отговорност и воля за победа.

Първият офис в България е отворен Пловдив, където в момента SBTech има 350 служители и е основен работодател на IT пазара. Компанията има още 550 служители в София, където е основният център по развойна дейност. От 2017 оперира и в Киев, където има 200 човека.

Компанията има над 20 различни технологии в технологичния си стак включващи .NEt/C#, ReactJS, NodeJS, Java with Apache Flink over Hadoop, Kubernetes with Docker.

SBTech отделя специално внимание на развитието на млади таланти. През 2018 фирмата организира три различни академии, които стартират кариерата на 25 млади специалисти в компанията. През 2019 тази традиция ще се завърне отново в Пловдив, където в момента стартира Junior Dev Academy.

Можете да се срещнете с представители на компанията на 13-ти Юни на SQL Server 2019 Discovery Day!

Събитието е безплатно, но се изисква ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ!

80% от местата вече са запазени, гарантирайте своето сега. ОЧАКВАМЕ ВИ!